Bijbelkringen 25-45’ers

Dit zijn groepen van ongeveer 10 personen die met elkaar gesprekken voeren naar aanleiding van een stuk of thema uit de Bijbel. Ze staan open voor iedereen van binnen en buiten de wijkgemeente die zich met anderen wil verdiepen in de Bijbel. Gezelligheid en saamhorigheid gaan daarmee hand in hand. De kringen worden gehouden bij deelnemers thuis.

Filmkring

Tijdens de filmkring bekijken en bespreken we gezamenlijk een film. Dit leidt vaak tot mooie en soms persoonlijke gesprekken over geloof, samenleving en ethiek. Iedereen van binnen of buiten de wijkgemeente is van harte welkom op één of meer van de volgende vrijdagavonden.

Schilder je favoriete Bijbelverhaal

In twee avonden maken we ieder een schilderij op Canvas. U of jij kiest een Bijbelverhaal, bijbels onderwerp, figuur en legt het vast op het witte doek.

Week van een goed gesprek

Naar aanleiding van het thema van de startzondag “Een goed gesprek” organiseert de werkgroep pastoraat twee keer een bijzondere week van ontmoeting en gesprek.
De eerste week is de week van 10 - 16 november 2019 en de tweede is de week van 14 – 20 juni 2020.

Godly Play in de Kinderwinkel

Elke derde zaterdag van de maand is er in de Kinderwinkel Godly Play, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Er wordt dan op een spelende manier een Bijbelverhaal verteld.

Samen de Bijbel lezen met de GKIN

Iedere eerste vrijdagochtend van de maand wordt er samen met de GKIN een Bijbelkring georganiseerd voor Nederlands sprekende senioren, geleid door ds. Tjahjadi. Mensen van verschillende kerkelijke achtergrond ontmoeten elkaar rond de Bijbel.

Dagje uit met Aad

Een dagje uit met Aad, deze dagtocht is voor iedereen die mee wil. Vanuit de Marcuskerk rijdt Aad naar een nader te bepalen locatie. Hiervoor geldt: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Er kunnen maximaal 8 personen mee in de bus.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.